-5.2 C
Skopje
24.1.2022 - 5:37

Ознака: европски трендови

Бракот демоде, сѐ повеќе вонбрачни деца

Македонија фаќа чекор со европските трендови Иако македонското општество во основа е традиционално, свртено кон семејните вредности, сепак статистиката покажува дека европските трендови стануваат сѐ...