8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 1:05

Ознака: европски сојузници

Британија се дистанцира од европските сојузници во ОН?

Со излегувањето од ЕУ на 31 јануари, Британија повеќе нема да биде обврзана од европските позиции. Наклонета кон САД, Британија ризикува да ја игра...