Ознака: Европски слем-натпревар

Ненад Јолдески ќе нѐ претставува на Европскиот слем-натпревар

Поетот Ненад Јолдески од Струга е избраниот државен претставник за Европскиот слем-натпревар за 2020 година, на Националниот поетски слем-натпревар, кој деветти пат се одржа...