-0.2 C
Skopje
5.12.2021 - 3:23

Ознака: Европски самит

Димитров: Македонија ќе продолжи да бара достоинствено решение

Македонија ќе продолжи со обидите да бара достоинствено решение, почитувајќи го нашето право на самоопределување, во рамките на европските принципи, истакна вицепремиерот задолжен за...

Недостиг од квалификувана работна сила

Напорите за унапредување на странските директни инвестиции треба да бидат придружени со одредени владини стимулации, но пристапот на Владата има за цел натамошно поврзување...