7.7 C
Skopje
21.11.2019 - 21:07

Ознака: „Европски придобивки за регионот Преспа- искуства и можности“

Почнува дводневната манифестација „Запознај ја Преспа“

Дводневната манифестација „Запознај ја Преспа“, во организација на Општина Ресен и повеќе невладини организации, почнува денеска во 18 часот. Настанот има за цел преку дружење,...