4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 19:57

Ознака: европски плажи

Збогум на европските плажи

Европа може да изгуби дури 15.000 километри од своето крајбрежје, поради ерозијата предизвикана од климатските промени. Најпогодени од овој еколошки проблем ќе бидат плажите...