20.1 C
Skopje
21.7.2019 - 0:37

Ознака: Европски инспектори

Европските инспектори се враќаат во Грција

Претставници на европските институции се повторно во Грција за да го проверат текот на економските реформи во земјата, три недели откако заврши третата меѓународна...