0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 3:58

Ознака: европски воз

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ вечерва пристигна на железничката станица во Скопје, во рамки на глобалниот настан „Конектинг Јуроп Експерес“ со кој се одбележува „годината на железницата“. Со...