Ознака: Европскиот суд

Нов фудбалски случај пред Европскиот суд на правдата

Европскиот суд на правдата има историја со фудбалот и во моментов го проучува и случајот на Суперлигата. Судот го донесе и т.н. правило Босман...

Кој сѐ им продаваше топла вода на граѓаните

Се разбира, сето тоа можело и да се избегне, или барем да се намалат штетите, ако во овој синџир на (не)одговорност постоела барем една...