4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 10:43

Ознака: европска книжевност

Венко Андоновски на Белградскиот фестивал на европската книжевност

Минатиот четврток, во рамките на 7-от Белградски фестивал на европската книжевност, свој едночасовен настап и разговор со книжевната критичарка Марија Ненезиќ имаше нашиот писател...