Ознака: Европска банка за обнова и развој

Утре во Рајски парк ќе се садат дрвjа

Утре во 10:30 часот во Рајски парк, Општина Аеродром, Скопје ќе бидат посадени дрвjа. Настанот е дел од Регионалната програма за енергетска ефикасност за...