12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 1:40

Ознака: европска администрација

Чиjа заслуга е бескрајната екстензија на кризата во Македонија

До каде со беспоговорното слушање на инструкциите на европската администрација Од осамостојувањето до денес, низ изјавите на европските политичари се провлекува една константа дека Македонија...