16.5 C
Skopje
19.4.2019 - 13:07

Ознака: „европската седмолетка“

ЕУ ја очекуваат жестоки дебати и кавги за буџетот

Искуството на европските дипломати со преговорите за среднорочната финансиска рамка на ЕУ, односно „европската седмолетка“, говори дека тие редовно се најтешки средби на врвот...