-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:39

Ознака: Европа сега

Евтина енергија или климатски приоритети е прашање за Европа сега

Европскиот зелен договор има цел да ги сведе на нула емисиите на стакленички гасови во Европа до 2050 година, особено преку декарбонизација на енергетскиот...