10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 13:46

Ознака: евровизиска песна

Тамара ќе оди на „Евровизија 2019“ со осмислен концепт

Да се биде различен значи да се биде горд на себеси. На 16 мај ќе му кажеме на светот дека „се гордеам со себе“...