-3.2 C
Skopje
28.1.2022 - 12:02

Ознака: евроблокирање

Зошто прифаќањето на предлозите за евроблокирање е чин на злосторство

Она што Бугарија ѝ го прави на Македонија, правниците едноставно го квалификуваат како криминален чин. А за ЕУ, која се крие зад процедурите на...