-0.3 C
Skopje
25.2.2020 - 5:00

Ознака: евроатлантски интеграции

НАТО Караванот денеска во Скопје

Во рамките на НАТО Караванот денеска во Скопје ќе се одржи еден од двата финални настани како дел од активностите на Инфо-центарот за евроатлантски...