18 C
Skopje
20.9.2018 - 1:03

Ознака: еволуција

Потврдено: пражелките немале оклоп!

Пражелките се разликувале од денешните желки по многу работи Шкотски и кинески научници утврдиле нови докази според кои пражелките немале оклоп, а од нивните откритија...