0 C
Skopje
19.1.2019 - 20:12

Ознака: „Еверглоу“

„Еверглоу“ – прва самостојна изложба на Анита Сот

„Еверглоу“ е тематската изложба од Анита Сот што ќе биде отворена вечерва во 19 часот во ликовната галерија во Прилеп. Прилепската уметница на првата...