14 C
Skopje
26.9.2018 - 11:10

Ознака: Евгениј Поп Ацев

Пливање во матни води

Со такво нешто работите веројатно би тргнале на подобро во македонското пливање, наместо „водата постојано да се мати“ и да се продолжи во сличен стил...

Случајот „Поп Ацев“ го бранува македонското пливање

„Сметам дека ниту еден спортист не заслужува и не треба да го доживее ова“, се огласи Поп Ацев по неговото неучество на ЕП во...

АМС бара факти и аргументи од ПФМ за случајот со Евгениј...

Агенцијата за млади и спорт (АМС) реагираше во врска со случајот со пливачот Евгениј Поп Ацев и по повод последните случувања во Пливачката федерација...