11 C
Skopje
25.9.2018 - 9:52

Ознака: Евгенија Зафировска

„Моден викенд“ под слоганот „Што ја храни твојата имагинација“

Седумнаесеттиот „Моден викенд Скопје“, од 30 март до 1 април, ќе биде домаќин на најновите дизајнерски колекции, во една од најстарите културни установи во...