0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:43

Ознака: Евангелие

Евангелие по лидерот

Логично е од ваков празник да испратиш порака во духот на христијанството, а злоупотреба за лични цели е кога од дворот на црквата, небаре...