Ознака: евакуирано училиште

Eвакуирано средно училиште во Хрватска, момче влегло со закана за бомба

Паника во Хрвтаска откако средно училиште било евакуирано поради дојава за бомба, јавуваат хрватските медиуми. Според нив, младо момче околу 12 часот влегло во средното...