31.8 C
Skopje
31.7.2021 - 21:08

Ознака: ебор

ЕБОР заинтересиран за инвестирање во гасоводната мрежа помеѓу Македонија и Грција

Два крупни проекта од областа на гасификацијата најави министерот за финансии Драган Тевдовски, кој учествува на Годишните средби на Европската банка за обнова и...