-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 7:31

Ознака: „Д-р Сашо Стоев“

Со едукативна работилница одбележен Светскиот ден на оралното здравје

На интересен и забавен начин стоматолошката ординација „Д-р Сашо Стоев“ од Охрид го одбележи 20 март, Светскиот ден на оралното здравје. Веќе традиционално, неколку...