Ознака: д-р живко груевски

Глобалниот деловен гигант – групацијата ТРАФИГУРА, мега инвеститор и во Македонија?

Групацијата Трафигура е една од водечките светски, независни трговски, логистички и производни компании во секторот на „commodities“ или природни суровини и производи. Како мултинационален...

Додека мазохистички пимпламе со нашата иднина, неповратно ги губиме младите и...

Автор: Д-р Живко Груевски Младите луѓе во континуитет заминуваат од регионот и тоа веќе не е ударна вест во медиумите... Минимум еден од тројца млади...