26.1 C
Skopje
24.8.2019 - 20:25

Ознака: д-р Драган Поповски

Бојкот на референдумот – македонска победа

Името на Република Македонија не смее да се стaва на референдумско изјаснување бидејќи: тоа е сопственост и идентитет на македонскиот народ; името е сржта...