1.6 C
Skopje
16.2.2020 - 21:54

Ознака: Д-р Владимир Микиќ

И шестмесечните бебиња ќе се боцкаат против морбили

Според Светската здравствена организација (СЗО), бројот на пријавени заболени во првите три месеци од 2019 година тројно е поголем споредено со истиот период лани....