13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 12:42

Ознака: д-р Беким Кадриу

Издвоено мислење на двајца членови на комисијата за заштита од дискриминација

Мнозинството на Комисијата за заштита од дискриминација донесе мислење по претставката бр. 8/79-1 од ден 14.3.2018 година, поднесена против телевизијата Алфа, а за емисијата...