28.9 C
Skopje
16.9.2019 - 14:48

Ознака: Душко Апостолов

Потребно е време да позелениме барем еден процент од покривите

Во светот зелените покриви одамна се мејнстрим и во многу случаи тие се основни правила за дизајнот на самиот објект. Кај нас, за жал,...