6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 4:33

Ознака: духовноста

Летопис на бигорскиот светилник на духовноста

Оваа скапоцена монографија е подготвувана да се совпадне со реткиот јубилеј - десет столетија од основањето на манастирот и 25 години од возобновувањето на монашкиот...