28.2 C
Skopje
21.8.2019 - 13:58

Ознака: друштво

Филмови што се препорачува да се гледаат во друштво

Ако сакате вознемирувачки, мистериозни филмови, кои цело време ве држат во неизвесност и на штрек, во прилог е следната листа. Некои од нив се...

Градот издвои 250.000 евра за градското друштво за енергетски дејности

Со одлука на последната седница, градот и официјално го основа акционерското друштво за енергетски дејности. Основачкиот капитал што се предвидува изнесува 250.000 евра, како...