8.8 C
Skopje
17.10.2021 - 8:12

Ознака: друго

(Хипер)живот некаде на друго место

И така, - додека скептиците и катастрофичарите очекуваат почеток на тоталитарен надзор и груба повторна експлоатација на економските и човечки ресурси, ентузијастите предвидуваат ризоматско...