-9.2 C
Skopje
26.1.2022 - 5:49

Ознака: Другарство

Другарството не познава ниту раси ниту бои, другарот секогаш до својот...

Креативен повик на „Колибри“: Учениците од ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ - Скопје им го возвратија поздравот на врсниците од скопското ООУ „Круме Кепески“ Драги деца, и во...

Другарство

Низ страниците на македонската литература за деца: од книгата „Децата од моето училиште“ на Јадранка Клисарова За време на големиот одмор девојчињата како пчелки се...