18 C
Skopje
23.9.2018 - 5:05

Ознака: дрогирање

Групно се дрогираат среде бел ден на јавно место

Иако во Битола во моментот никој не може да каже колку точно има зависници од дрога, очигледно е дека нивниот број од ден на...