Ознака: Дрим

Драстично намалени нивоата на Сатеска, Дрим и Треска

Речиси пет пати пониско од февруарскиот просек е нивото на реката Сатеска кај Ботун, а за четири пати се намалени Црн Дрим кај Ложани...