15.9 C
Skopje
25.2.2020 - 17:56

Ознака: Државни субвенции

Државни субвенции од 8.000 евра за нови такси-возила

Таксистите во Белград кои купуваат нови автомобили годинава можат да очекуваат по 8.000 евра дотација од државата. Условот е да купат возило во вредност...

Државни субвенции за враќање на талентираните Грци

Грчките власти имаат намера да вратат околу 500 висококвалификувани лица, кои би добивале високи плати од 3.000 евра што ќе се покриваат од државни...