34.8 C
Skopje
23.6.2021 - 20:57

Ознака: државна сопственост

Црковниот имот без тапија станува државна сопственост

Владата на Црна Гора го утврди предлог-законот за слобода на вероисповед со кој се предвидува црковен имот и објекти да се прогласат за државна...