-0.2 C
Skopje
26.1.2022 - 21:44

Ознака: Државна лотарија

Два нови инстант-лоза на Државна лотарија

„Макси златна рипка“, за макси желби! Среќа, љубов и пари со инстант-лозот „Аморова стрела“ Државна лотарија ја збогатува палетата инстант-лозови со лозовите „Макси златна рипка“...

Трето семејство влегува во свој нов дом, добиен на инстант-лоз на...

Клучевите од третиот стан од инстант-лозот „Доме, сладок доме“ ги добија   Рајне и Никола Лазаревски од Скопје. За само 100 денари, четиричлено семејство ќе влезе...

Семејство од Кичево изгреба стан на инстант-лозот „Доме, сладок доме“

Наташа и Валентино Тренески од Кичево, својата среќа ја најдоа на продажното место Детелинка, каде на инстант лоз „Доме, сладок доме“, добија стан во...

Уловен милионот од инстант-лозот Златна Рипка во Прилеп

Инстант-лозот Златна Рипка и во својата шестта серија продолжува да радува многу играчи и да раскажува многу среќни рибарски приказни. Овој пат среќниот добитник на...

Освоен стан за само 100 денари на инстант-лозот „Доме сладок доме“...

Семејство од село Аравати, Ресен, на инстант лоз купен во Кавадарци „изгреба“ стан во Скопје. Државна лотарија, со радост ви го претставува семејство Секуловски -...

Државна Лотарија и Црвен крст започнаа со хуманитарна акција за поддршка...

Ова не е краткорочна кампања, ќе трае и по празниците, но токму сега, во времето за дарување можеме да се вклучиме сите и подарувајќи...

Македонските лото играчи најмногу играат броеви во низа

Во коло 36 се радувавме на сто шеесет и шест 6-ки, постигнати низ целата земја, благодарение на 6-те извлечени броеви во низа. Во над...

Онлајн играч на Лото 7, доби 6-ка вредна над 5.000 евра

Најголемата добивка од претходното коло Лото 7, во вредност од 348.297,50 денари, е 6-ка од одиграна комбинација преку онлајн платформата на Државна лотарија. Извлекувањето...

Државна лотарија отвора нови регионални благајни за исплата на добивки над...

Државна лотарија, со цел да одговори на барањата на играчите, отвора нови регионални благајни за исплата на добивки од игрите на среќа Лото7, Џокер...

Државна лотарија со кампања „300 + 100“ за поддршка на онлајн...

Државна лотарија, се придружува кон апелот за останување дома и за учесниците во игрите на среќа Лото 7 и Џокер, подготви дополнителна мотивација за...