13.8 C
Skopje
15.6.2021 - 0:32

Ознака: Државен пазарен инспектор

Откриени фалсификувани средства за дезинфенција на пазарот

За пет дена, Државниот пазарен инспекторат затворил 20 угостителски објекти во повеќе градови, констатирал дека се продавале фалсификат средства за дезинфекција, утврдил зголемување на...