39.8 C
Skopje
2.8.2021 - 15:03

Ознака: Дражан Брачиќ

„Карневали“ изложба на фотографии на Дражан Брачиќ

Во изложбениот салон на Центарот за култура во Кичево е отворена изложбата на фотографии „Карневали“, на познатиот мајстор на фотографијата Дражан Брачиќ. Самиот наслов...

Изложба на фотографии „Карневали“ на Дражан Брачиќ

Во изложбениот салон од Центарот за култура во Кичево, вечерва со почеток во 19 часот ќе биде отворена изложба на фотографии со работен наслов...

Изложба на фотографии на Дражан Брачиќ во Кичево

По подолг период летово еден културен настан ќе се случи во Центарот за култура во Кичево, кога ќе биде отворена изложбата на фотографии на...