1.3 C
Skopje
18.11.2018 - 20:04

Ознака: Драги Михајловски

Промоција на книгата „Бдеењето на Одисеј“ од Драги Михајловски

Промоција на книгата „Бдеењето на Одисеј“ од Драги Михајловски, издание на „Детска радост“ ќе се одржи во „Салон 19:19“ утре со почеток во 19.19...