Ознака: Драгица Ристеска Димитровска

„Фрагменти“ – изложба на Драгица Ристеска Димитровска

Во „НЛБ-галерија“ е отворена изложба на дела со наслов: „Фрагменти“ од академската сликарка Драгица Ристеска Димитровска. Станува збор за апстрактни дела изработени во техниката...

Изложба на дела од Драгица Ристеска Димитровска

Во НЛБ Галерија, утре со почеток од 20 часот, ќе се отвори изложба на дела со наслов „Фрагменти” од академската сликарка Драгица Ристеска Димитровска. „Фрагменти”...