Ознака: драган јовановски

Драган Јордановски нов македонски амбасадор во Естонија

Премиерот Оливер Спасовски денеска имаше средба со Драган Јордановски, иден амбасадор на нашата земја во Естонија. - На средбата беше истакнато дека функционирањето на нашите...