7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 22:26

Ознака: Драган Чубриќ

Почина Драган Чубриќ, долгогодишен новинар од Охрид

По кратко боледување, почина Драган Чубриќ (67), долгогодишен новинар од Охрид. Чубриќ дипломирал новинарство во Белград. Имаше плодна и богата новинарска кариера. Беше дописник на...