9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 16:45

Ознака: Драган Девдовски

Рекордна искористеност на ИПА средствата

Минатата година имаме рекордна сума искористени ИПА средства, односно европските фондови кои ни се на располагање - неколкукратно повеќе во споредба со претходните години,...