15.8 C
Skopje
29.9.2021 - 4:44

Ознака: „До атентатот и по него“

По тужбата на Фрчкоски, судот ја забрани книгата на Андов

Станува збор за книгата чии најинтересни извадоци „Нова Македонија“ ги објави во десет продолженија, во текот на ноември и декември минатата година, a за...