Ознака: дојче пост

Нето добивката на Дојче Пост намалена во првото тромесечје

Германската логистичка група Дојче Пост ДХЛ извести денеска за пониска нето добивка и стагнација на приходите во првото тромесечје под влијание на неповолните валутни...

Дојче Пост на партиите им продавала статистички податоци за своите корисници

Дојче пост(Германска пошта) денеска ги отфрли критиките кои уследија откако беше објавено дека статистиките за своите муштерии ги продавала на политички партии кои овие...