-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 9:23

Ознака: Дојранско

И рибата во Дојранско Езеро цел на рибокрадците

Надлежните служби во Министерството за внатрешни работи во континуитет спроведуваат контроли и преземаат конкретни мерки и активности за спречување незаконит риболов, при што во...

Во Македонија нема дијагностицирано случај на заболен човек од консумација на...

Стручните анализи на експертите по ветерина откриваат дека црвениот црв не е ништо ново и дека него го има и ќе го има во...

Безбедна за капење водата во Дојранско Езеро

Најновите испитувања на водата од Дојранско Езеро покажаа дека таа е во одлична состојба и дека е безбедна за капење и рекреација. Според последните извештаи...