16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 6:53

Ознака: достоинството

Доста цмиздрите, за достоинството се работи

Нашата битка да ти била битка на Европа сама со себе. Да си го одржи зборот. Македонската приказна е тест дали на ЕУ може...

За достоинството и гордоста

Самопочитта е уште една доблест за којашто зборува Аристотел. За жал, многу често тоа што го среќаваме кај македонските политичари е токму обратното. Уште...